Geld lenen zonder rente

Wie geld wilt lenen zonder over de lening rente te hoeven betalen zal zich moeten wenden tot de minilening. Hierbij heb je de mogelijkheid om zonder extra bijkomende kosten geld te lenen. Voorwaarde is wel dat je je houdt aan de termijn van aflossing die de kredietverstrekker voorschrijft.

Doe je dit niet, dan zul je er net als bij elke andere lening niet vanaf komen zonder een boete. De hoogte van de boete verschilt, dus daar kunnen we geen bedrag van noemen. Dit is natuurlijk eenvoudig te voorkomen door gewoon tijdig af te lossen, dat bespaart je een hoop rompslomp.

Misschien twijfel je over het feit dat geld lenen zonder rente haast niet kan zonder dat er kleine lettertjes ergens staan. Er zijn geen kleine lettertjes, maar uiteraard is het wel een lening die wordt beperkt in zijn flexibiliteit. Je kunt de voorwaarden van de minilening hier lezen.

Met dit artikel hebben we je dus verteld hoe je geld kunt lenen zonder van de vervelende rentes te betalen. Je weet nu wat de mogelijkheden zijn. Bekijk de voorwaarden van de minilening en doe er je voordeel mee.

Student?
Vanaf het school jaar 2014-2015 word de huidige studiefinanciering omgezet in een leenstelsel. Welke regels en voorwaarden zitten aan een studentenleningen? Bekijk dit en meer op studentinfo.nl.

Previous post:

Next post: